HTC kondigt One X, One S en One V aan

Tijdens het Mobile World Congres zijn een drietal nieuwe HTC Smartphones aangekondigd. Het gaat om de volgende toestellen:

  • HTC One X
  • HTC One S
  • HTC One V

De toestellen zijn allemaal gebaseerd op Android 4.0 in combinatie met HTC sense 4. Het nieuwe vlaggenschip/topmodel van HTC is de HTC One X. Deze smartphone heeft een 4.7″ scherm met 1280×720 resolutie. De processor is bijzonder: HTC heeft gekozen voor de nVidia Tegra 3 quad-core ARM-processor. Met vier Cortex A9 kernen wordt de HTC One X naar alle waarschijnlijkheid de snelste smartphone op de markt. De One X is slechts 9mm dik en biedt NFC-functionaliteit. Het toestel heeft 32 GB geheugen aan boord en kan video opnemen in Full HD resolutie. De One X maakt gebruik van MicroSIM .Het toestel is gemaakt van polycarbonaat.

Hieronder een foto van de HTC One x

 

HTC One S: Het volgende model is de HTC One S het toestel maakt gebruik van een dual-core 1,5GHZ Qualcomm S4 processor. De HTC one S krijgt een 4,3inch super amoled scherm met een resolutie van 960×540 pixels. Ook dit toestel kan Full HD video opnemen en heeft een opslag van 16GB.

Hieronder een foto van de HTC One s

 

HTC One V: Het laatste model is de HTC one V. Deze smartphone is uitgerust met een 3,7 inch lcd scherm met een resolutie van 800×480. De proccer van het toestel is een 1 GHz Qualcomm S3 single core. Dit toestel is gericht op de goedkope markt. Vandaar dat de specs ook minder zijn dan bovengenoemde toestellen. Wel zit er slechts 4GB intern in en uitbreidbaar met een MicroSDHC kaartje. Verder is het toestel uitgerust met een 5megapixel camera en kan filmen met een resolutie van 720P. Er werd door HTC bekend gemaakt dat de HTC one V zeer scherp geprijsd gaat worden.

De verschillende HTC One toestellen moeten vanaf April beschikbaar worden.

Toestel HTC One X HTC One S HTC One V
Processor nVidia Tegra 3 Qualcomm S4 Qualcomm S3
Cores Quad Dual Single
Klokfrequentie onbekend 1,5 GHz 1,0 GHz
Scherm afmeting 4,7″ 4,3″ 3,7″
Scherm resolutie 1280×720 960×540 800×480
Video opname Full HD Full HD 720p
NFC Ja
Dikte 9 mm 8 mm onbekend
Opslag 32 GB 16 GB 4 GB
Opslag uitbreidbaar MicroSDHC
SIM MicroSIM MicroSIM SIM

 

Hieronder zijn de video’s te zien van de nieuwe Smartphones:

Vorig artikelLevering iPad 3 gestart
Volgend artikelVideo van de HTC One X

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in