Ervaar de OnePlus 6 tijdens de pop-up store in Utrecht

De nieuwe high-end smartphone van OnePlus is na maanden van geruchten eindelijk uitgebracht. OnePlus heeft de smartphone voorzien van een nieuw design en een aantal nieuwe functionaliteiten. 

OnePlus 6 pop-up store in Utrecht

Maandag 21 mei van 13:00 tot 21:00 is er een pop-up store van OnePlus in Utrecht. In het hart van Utrecht krijg je de mogelijkheid om kennis te maken met de nieuwe OnePlus 6 smartphone.

Daarnaast maak je ook kans op exlusieve goodies en krijg je de mogelijkheid om kennis te maken met het OnePlus-team. Het belangrijkste is dat je naar huis kan gaan met de nieuwe OnePlus 6.

Wacht niet te lang

Vergeet niet om er vroeg bij te zijn om teleurstelling te voorkomen! Toestellen en accessoires zijn beschikbaar op basis van wie het eerste komt, het eerst maalt. Hierdoor kan OnePlus niet garanderen dat iedereen naar huis kan gaan met een nieuwe smartphone.

Het adres van de pop-up store is Voorstraat 6, 3512 AM Utrecht. Meer info is te vinden op de Facebook event pagina. Over enkele dagen komt ook de review van de OnePlus 6 online op onze website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here