Tesla Model 3 met twee motoren van 0-100 in 3,5 seconden

De Tesla Model 3 komt nog niet echt goed op gang als het gaat om de productie. In de Verenigde Staten heeft Elon Musk alvast een nieuwe versie uitgebracht. Het gaat om de Tesla Model 3 met een tweetal motoren.

Tesla Model 3 Performance

De Model 3 met twee motoren is behoorlijk snel en bevat een extra motor aan de achterkant. Hierdoor is de auto niet alleen sneller, maar is er ook vierwielaandrijving aanwezig.

Bij het standaard model van de Tesla Model 3 scheur je in 5,6 seconden van 0 naar de 100 kilometer per uur. Voor een ‘normale’ auto is dat al behoorlijk rap. De Dual Motor Performance versie doet het in slechts 3,5 seconden.

Volgens Tesla heeft het nieuwe model een topsnelheid van 248 kilometer per uur. Ook komt er een goedkopere variant welke beschikt over een tweede motor. Deze gaat in 4,5 seconden naar de 100.

De Dual Motor Performance zal een adviesprijs van 78.000 dollar krijgen, de gewone versie met een tweetal motoren zal verkocht worden voor 5000 dollar extra in vergelijking met het standaard exemplaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here