Samsung Galaxy J6 smartphone uitgebracht

Samsung heeft deze week de nieuwe Galaxy J6 uitgebracht in Nederland. De nieuwe mid-range smartphone beschikt over een nieuw design en zal verkocht worden voor een bedrag van 269 euro. 

Samsung Galaxy J6

De Samsung Galaxy J6 beschikt over een infinity design. Het toestel zoals dat in Nederland uitkomt blijkt qua hardware toch nog een redelijke upgrade ten opzichten van zijn voorganger, de Galaxy J5 (2017). De processor is nog altijd een Exynos 7870, maar vooral het scherm heeft een flinke upgrade gekregen. Met een formaat van 5,6-inch is het scherm flink groter. Het scherm heeft een resolutie van 1440 bij 720 pixels.

De variant welke in Nederland op de markt zal verschijnen beschikt over 3GB aan werkgeheugen en standaard 32GB interne opslag.  Deze kun je uitbreiden met een microSD-kaartje. De behuizing heeft daarnaast een metalen frame.

De Galaxy J6 heeft verder een 13 megapixel f/1.9 camera aan de achterkant, en een 8 megapixel f/1.9 camera aan de voorzijde.

Beschikbaarheid

Vanaf juni is de smartphone te verkrijgen in Nederland voor een adviesprijs van 269 euro. Hiervoor ontvang je het exemplaar met 32GB interne opslag en 3GB aan werkgeheugen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here