NEX ICO: Wat is NEX en wat kan je ermee?

Maandelijks komen er veel nieuwe ico’s bij. Een van de ICO’s waar de verwachtingen behoorlijk groot van zijn is NEX. NEX moet een decentrale exchange gaan worden op het NEO platform.

Decentrale exchanges worden steeds meer toegepast. NEX is een van de decentrale crypto exchanges welke op basis van NEO gaat draaien.

Op dit moment wordt er voornamelijk op gecentraliseerde beurzen gehandeld in de cryptocurrency. Het grootste nadeel van centrale exchanges is de kwetsbaarheid. Het grootste voordeel van een decentrale exchange is de veiligheid. Aangezien iedereen zelf controle kan behouden of zijn of haar geldtegoeden. Transacties worden volledig opgeslagen in de blockchain.

NEX is anders dan een decentrale exchange en bevat een aantal nieuwe technieken. NEX komt met een decentraal platform op basis van de NEO blockchain, waarbij een deel van de transactie buiten de blockchain zal gaan plaatsvinden. Het voordeel hiervan is dat hiermee de snelheid stabiel zal blijven. Via NEX moet het mogelijk worden om bijvoorbeeld NEO, GAS en NEX Tokens als tradingpair te gebruiken.

Een ander groot voordeel is de aanwezigheid van NEO binnen het project. NEO oprichters Erik Zhang en Da Hongfei zijn adviseur en zijn beide betrokken met het project.

NEX Token

De NEX exchange zal onder andere gebruik maken van de NEX-token. In totaal zijn er 50 miljoen tokens. Wanneer je beschikt over NEX-tokens krijg je het recht op een deel van de transactiekosten. Om jouw deel te ontvangen moet je de munten ‘staken’ over een bepaalde periode en hem niet te verhandelen.

Gebruiksvriendelijkheid

De oprichters van NEX richten zich op de gebruiksvriendelijkheid van het platform. Ook werkt NEX aan vele unieke functionaliteiten.

ICO

De ICO is helaas al afgelopen. Via een loting zijn de plaatsen vergeven. Binnenkort start de verkoop en is het voor de gebruikers met een plek mogelijk deel te nemen aan de ICO.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here