TheKey Cryptocurrency: Wat is TheKey en wat kan je ermee?

TheKey is een crypto project welke via een ICO op de markt is gekomen. De ICO is inmiddels al enige tijd geleden afgerond, en het team werkt nu aan veel nieuwe functionaliteiten en ontwikkelingen. 

Wat is TheKey

TheKey kan je het beste zien als een identiteit verificatie systeem, welke is gebaseerd op het NEO ecosysteem. TheKey combineert blockchain technologie met verschillende tools. Het platform maakt gebruikt van een eigen currency, het gaat hierbij om TKY. Door de anonimiteit en betrouwbaarheid zijn de gegevens niet te manipuleren. Hierdoor is het platform geschikt voor mensen om zichzelf te identificeren.

Veel samenwerkingen

TheKey heeft behoorlijk veel samenwerkingen. Er zijn een aantal strategische samenwerkingen aanwezig met bijvoorbeeld China Unicom en OnChain. Onchain is het bedrijf achter NEO en Ontology.

Daarnaast heeft TheKey ook een samenwerking met de overheid en lopen er al verschillende testen welke worden uitgevoerd in samenwerking met de overheid. Ook heeft het bedrijf inmiddels 23 copyrights verkregen en meer dan 15 patenten geregistreerd.

Het grootste voordeel van TheKey is dat er al een werkend product is, en dat er inmiddels enkele samenwerkingen zijn met grote bedrijven en overheden. Gezien het feit dat TheKey een project is op het NEO-netwerk worden de testen vooral uitgevoerd in China. TheKey heeft directe connecties met de overheid.

Bekijk ook de website crypto365.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here