Voordelige ASUS Tablet: Transformer Pad 300

Op het MWC kondigde ASUS verschillende nieuwe tablets aan : De Padfone end de Infinity Series tablets. Ook is de Tranformer Pad 300 een nieuw aangekondigde tablet. Welke een betaalbare tablet moet worden, De Tranformer Pad 300 is eigenlijk de Tranformer prime met een anderen behuizing en een kwalitief slechter display. Dit is een heel intressant product voor de budget doelgroep.

De specificatie van de Tranformer Pad 300 zijn: Tegra3 SoC, 8 en 2 megapixel camera’s, HDMI-uitgang en 10,1 inch 1280×800 scherm. Dat is een ‘gewoon’ IPS-paneel en geen Super IPS+ zoals in de Prime, maar het scherm in de oorspronkelijke Transformer was ook bepaald niet slecht, dus we hebben goede hoop voor dit exemplaar. De Transformer Pad 300 beschikt verder over 16 GB opslagruimte, eventueel uit te breiden middels microSD geheugenkaart. Android 4.0 is het standaard besturingssysteem en de accuduur is 10 uur zonder en 15 uur met het optionele keyboard dock.

Ook word de tranformer Pad 300 in verschillende kleuren leverbaar, de kleuren zijn: Blauw, Wit en rood. Hieronder al een afbeelding van de rode Tablet:

Vorig artikelVideo van de HTC One S
Volgend artikelNieuwe Nokia Lumia telefoons

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in