‘Bitcoin en Ethereum zijn geen security’

De koers rondom de Bitcoin en de altcoins zijn de laatste tijd al behoorlijk negatief en zitten momenteel in een negatieve trend. In de afgelopen weken heeft de Bitcoin een duikvlucht genomen, en trok de volledige markt naar beneden. Maar er is weer behoorlijk goed nieuws. 

Bitcoin en Ethereum geen security

Gister verscheen er goed nieuws vanuit Amerika. De Amerikaanse waakhond (SEC) heeft laten weten dat Ethereum en Bitcoin niet als een security worden aangemerkt. Dit is behoorlijk goed nieuws voor beide projecten en de vele altcoins. Hiermee is er deels bevestiging op een redelijk gevoelig punt.

Het gevolg is hiervan dat er vooralsnog geen maatregelen worden genomen. Al maanden gaan er geruchten dat er bepaalde instanties de handel zouden willen platgooien. De afgelopen maanden is er veel onzekerheid rondom de waakhond en overige instanties, waardoor de koers in een negatieve trend terecht is gekomen.

Wanneer de projecten vooral draaien als een decentraal project is het vrijwel nooit een security. Wanneer er een centrale partij de controle heeft, gelden er wel andere regels. Omdat er dan veel macht in het spel is vanuit het bedrijf zelf.

Het is nu wachten op meer positief nieuws rondom de regulering. Naar verwachting laat China binnenkort ook van zich horen. In China is vooral NEO en Ontology enorm populair.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here