Coinbase kijkt naar mogelijkheden voor toevoegen nieuwe munten

Coinbase, is één van de grootste crypto bedrijven ter wereld, en heeft gisteren via eenblogpost laten weten dat er mogelijk een vijftal nieuwe cryptocurrency coins zullen verschijnen op het platform. Wel laat Coinbase weten dat ze geen enkele garantie kunnen geven dat deze coins daadwerkelijk ook op het platform zullen verschijnen. 

Nieuwe munten op Coinbase

Momenteel is Coinbase bezig met het onderzoek naar de cryptocoins; Cardano (ADA), Basic Attention Token (BAT), Stellar Lumens (XLM), Zcash (ZEC) en 0x (ZRX). Ook heeft het bedrijf aangegeven met lokale banken en regelgevers te gaan onderhandelen om de digitale valuta beter te kunnen verspreiden.

Ethereum Classic

Naast bovenstaande munten heeft Coinbase eerder al laten weten dat Ethereum Classic zal worden toegevoegd aan het platform. Volgens Coinbase lopen ze op schema met het toevoegen van deze cryptocurrency.

Op het Amerikaanse platform kan nu alleen in Bitcoins, Bitcoins cash, Ethereums en Litecoins gehandeld worden. Het is voor nu vooral afwachten of Coinbase de vijf nieuwe coins zal gaan toevoegen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here