De beste producten voor het beschermen van je iPad

Met een tablethoes is het mogelijk om de iPad te beschermen tegen krassen, valpartijen en is vaak hierdoor ook handzamer omdat je de tablet eventueel neer kan zetten. Welke producten beschermen het beste je tablet? 

Het formaat

Het formaat is erg belangrijk. Er zijn veel universele hoezen beschikbaar, deze hoesjes zijn niet model gebonden maar zijn universeel gemaakt. Hierdoor kunnen er problemen ontstaan met specifieke knoppen. Modelspecifieke hoezen zijn specifiek gemaakt voor het model zelf. Vaak zie je dit bij de bekende tablets zoals de Galaxy tablets of de Apple iPad.

Wij vinden een modelspecifieke hoes altijd even beter werken. Bij een modelspecifieke hoes weet je zeker dat het perfect aansluit op de grootte van de tablet.

Welke soort?

Tegenwoordig zijn er vele hoesjes beschikbaar. De meest eenvoudige hoesjes zijn vooral bedoel voor het beschermen aan de achterkant en voorkant. Voor de meeste mensen is dit meer dan voldoende.

Er zijn tegenwoordig ook veel functionele hoesjes beschikbaar. Denk hierbij aan een hoes welke je dubbel kan vouwen als een standaard of een case met een ingebouwd toetsenbord. Gebruik je de tablet veel voor typwerk, dan is een los toetsenbord erg prettig. Voor de iPad zijn er verschillende hoesjes van bijvoorbeeld Zagg welke beschikt over een ingebouwd toetsenbord welke je draadloos kan koppelen.

Bescherming

Bescherming aan de achterkant is bij de meeste hoesjes mogelijk. Hiermee voorkom je dat de tablet vies of beschadigingen zal oplopen. Voor de grootste doelgroep is dit voldoende.

Wanneer je de tablet ook meeneemt is het aangeraden om ook het scherm te beschermen. Hiermee voorkom je krassen of andere beschadigingen.

Ook voor zware bescherming is er een case beschikbaar. Er zijn cases beschikbaar van bijvoorbeeld Friffin, Thule of Otterbox welke een extreme bescherming bieden aan de tablet.

Zeker voor de iPad zijn er tegenwoordig enorm veel hoesjes beschikbaar, in alle soorten en maten. Zo zijn er cases met een ingebouwde standaard welke je kan roteren of eenvoudige cases welke alleen bescherming bieden aan de achterkant. De keuze is enorm, bekijk een uitgebreid assortiment iPad 2018 hoesjes.

Design

naast het beschermen geeft een hoes ook een uniek eigenschap mee aan je tablet. Door de keus in cases is het mogelijk om de tablet aan te sluiten op je persoonlijke stijl. Zo kan je bijvoorbeeld een ledere hoes gebruiken voor een luxe en zakelijke uitstraling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here