Black Shark; De perfecte gaming smartphone?

De Chinese fabrikant Xiaomi staat bekend om de goedkope en indrukwekkende producten. Xiaomi staat bekend om een hoge kwaliteit met uitstekende specificaties welke vaak verkocht worden voor een zeer aantrekkelijke prijs. Nu is de nieuwe Black Shark smartphone beschikbaar, de ultieme gaming smartphone. 

Black Shark

Zoals je van een gaming smartphone mag verwachten is de Xiaomi Black Shark voorzien van behoorlijk krachtige specificaties. Onder de motorkap is er een krachtige Snapdragon 835 processor te vinden in combinatie met een krachtige Adreno 630 GPU met 6 of 8GB aan werkgeheugen. De opslagcapaciteit bedraagt 64 GB of 128.

Vloeibare koeling

De smartphone maakt gebruik van een speciaal koelingssysteem. het gaat hierbij om een vloeibare koeling, waardoor de telefoon perfect is geschikt voor de zwaardere gaming sessies.

Flinke accu

De krachtige specificaties verbruiken veel stroom, daarom is er een flinke 4000mAh batterij aanwezig met ondersteuning voor Quick Charge 3.0.

Camera

Aan de achterkant is het toestel voorzien van een dubbele camera, waarvan één twaalfmegapixelexemplaar en een tweede met 20 megapixel. In beide gevallen is het diafragma f/1.75. Aan de voorkant is er eveneens een 20-megapixelcamera, maar met een f/2.2-lens.

Scherm

Xiaomi heeft de Black Shark een 5,99 inch groot  18:9 display gegeven met een resolutie van 2160 bij 1080 pixels (FHD+). Het scherm heeft een pixeldichtheid van 403 ppi en geeft 97 procent van het DCI-P3 kleurenspectrum weer op een helderheid van 550 nits.

Gaming

Door de uitgebreide specificaties is de smartphone uitstekend geschikt voor het spelen van de zwaardere games. Ook door het opvallende design is er goed nagedacht over de comfort mogelijkheden. Hierdoor valt de smartphone goed in de hand, en is het vooral voor het gamen de perfecte grip aanwezig. Met de snelheid zit het wel goed, tijdens de benchmarks behaalde de smartphone een score van 287759. Hiermee is de smartphone sneller dan de Galaxy S9+, iPhone X en iPhone 8. Met de ondersteunende controller is het nog makkelijker om een game te bedienen.

Bestellen en verkrijgbaarheid

De smartphone is bij Gearbest te verkrijgen. De smartphone komt in een tweetal versies waaronder een Global version. De Global version heeft ondersteuning voor de LTE B40 frequentie in Nederland. Momenteel is er ook een promo aanwezig bij Gearbest, waarmee je met korting de smartphone kan bemachtigen. De actie is beperkt beschikbaar, wacht daarom niet te lang.

Controller

Bij het bestellen van de smartphone ontvang je tevens een gratis gaming controller, welke perfect aansluit op de smartphone. De controller is eenvoudig aan te sluiten via een Bluetooth connectie, en bevat een 340mAh batterij, goed voor een accuduur van 30 uur. De controller heeft ondersteuning voor veel Android games.

Vorig artikelLandelijke internetstoringen bij T-Mobile Thuis
Volgend artikelDit zijn de belangrijkste auto-onderdelen om bij je te hebben

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in