Android en Apple hoesjes; beschikbaar in alle soorten en maten

Voor zowel Android als Apple smartphone zijn er tegenwoordig enorm veel hoesjes beschikbaar in alle soorten en maten. Vooral voor de wat bekendere smartphones en fabrikanten is het aanbod enorm. Voor de iPhone’s en bijvoorbeeld populaire Samsung toestellen is het aanbod enorm, en is er een keus van duizenden hoesjes en beschermingsaccessoires. Tegenwoordig zijn er onwijs veel verschillende soorten. Maar welke bescherming is handig?

Beste soorten smartphonehoesjes

Je smartphone wil je zolang als mogelijk er goed uit laten zien. Een gebarsten scherm is alles behalve handig, en enorm lastig. Hierdoor is het verstandig om een goed hoesje te kiezen welke een goede bescherming weet te bieden. Door het grote assortiment weet je waarschijnlijk niet meer wat nu de beste keus is qua soort. Wij zetten een aantal cases op een rijtje. Het aanbod online is enorm, bij veel webwinkels verkopen ze tegenwoordig een enorm aanbod accesoires en hoesjes. Een goed voorbeeld is de webshop Shop4hoesjes.

Book Case

De Bookcase is een bekende variant welke bescherming geeft aan zowel de voor als achterzijde van je toestel. De achterkant sluit zich goed aan om de smartphone en de voorkant geeft voldoende bescherming voor het scherm. Vaak is er aan de voorzijde ook nog ruimte voor pasjes of briefgeld. Het voordeel van een Bookcase is de uitstekende bescherming, het nadeel is wel dat het design meestal verloren gaat.

Back Cover

Met een back cover hoesje blijft het gebruikersgemak bestaan. Met een back cover bescherm je alleen de achterkant van het toestel. Vaak zijn de covers gemaakt van plastic of siliconen. Maar ook de leren variant komt regelmatig voor. Het nadeel is dat de voorkant minder goed beschermd zal worden. Het voordeel is wel dat de smartphone compact blijft.

Zeker bij de iPhones is bijvoorbeeld een doorzichtige case een goede oplossing, zodat hierdoor het design behouden blijft.

Etui of Pouch

Met een Pouch of een etui blijf je de smartphone gebruiken zonder bescherming. Een Etui of Pouch is vooral handig tijdens het opbergen.  Net als het bookcase-hoesje heb je bij deze variant ook de mogelijkheid om pasjes of briefgeld te bewaren.

Bumper

Wil je het design behouden maar toch beschikken over een stevige bescherming. Met een bumper-hoesje heb je bescherming aan beide kanten.

Door een stevige rand is er altijd bescherming, en is er hierdoor bescherming bij het vallen op een vlakke ondergrond. Vooral als je een bumper koopt in dezelfde kleur als de smartphone kan dit een groot voordeel zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here