Een pinautomaat huren, dit zijn de voordelen

De mogelijkheden van pinautomaten zijn flink toegenomen in de loop van de tijd, denk hierbij aan technieken zoals draadloos betalen of het betalen via een mobiel apparaat. Ook een iPhone of smartphone kan je tegenwoordig prima gebruiken als mobiele pin oplossing. De mogelijkheid om een pinautomaat te huren is daarnaast ook nog aanwezig, en zien we steeds meer terugkomen op de markt. 

Huren van een pinautomaat

Een mobiel pinautomaat huren is tegenwoordig ook mogelijk. Het huren heeft een aantal voordelen. Vooral bij tijdelijke evenementen is het huren de beste oplossing. Hiermee zit je niet vast aan jaarlijkse kosten of aanschafkosten maar betaal je alleen voor de dagen wanneer de pinautomaat vereist is.

Een groot voordeel hiervan is het besparen van kosten. Ook is het mogelijk om zonder teveel inspanning een mobiele pin te configureren en te gebruiken. De meeste mobiele pin-automaten zijn te gebruiken zonder enige connectiviteit via een speciale internetverbinding. De meeste pinautomaten welke gehuurd worden zijn volledig mobiel te gebruiken.

Wanneer?

Voor bij evenementen, beurzen op pop-up stores is een pinautomaat ideaal. Ook voor ondernemers welke alleen even willen testen of een pinautomaat werkt voor het bedrijf is het ideaal.

Tegenwoordig gaan ook steeds meer ondernemers er vanuit dat je op de meeste plaatsen kan pinnen.

Kosten

Als het gaat om de kosten kan je met het huren van een pinautomaat flink besparen op de maandelijkse kosten. Je kan zelf de periode bepalen, of het nu voor één dag, één maand of één jaar is. Hierdoor zijn de vaste kosten een stuk voordeliger als het gaat voor een korte periode.

Pin via mobiele smartphones?

Verschillende banken zijn inmiddels ook bezig om technieken te implementeren waarmee je een smartphone eenvoudig kan inzetten als mobiel pinautomaat. Met deze technieken moet het mogelijk worden om van je smartphone een pinautomaat te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here