‘Nieuwe iPhones worden goedkoper in vergelijking met huidig aanbod’

Apple zou de nieuwe iPhones welke later dit jaar iets goedkoper willen maken dan de huidige adviesprijs van de iPhones. Dit zal Apple gaan doen om beter te kunnen concurreren met de Android fabrikanten. 

Nieuwe iPhones worden goedkoper

Zo weet marktanalysebureau TrendForce te melden. Apple werkt volgens een tal van nieuwe geruchten aan een drietal nieuwe iPhones.

Naast een directe opvolger van de 5,8-inch-iPhone X zou Apple ook aan een grotere Plus-versie van die iPhone X-opvolger werken, met 6,5-inch scherm. Volgens de bron krijgen beide toestellen een oledscherm. Een derde model zal beschikken over een lcd-scherm van 6,1-inch en moet de goedkoopste smartphone worden in het aanbod.

Volgens TrendForce gaat dat toestel voor zo’n 699 tot 749 dollar over de toonbank. De opvolger van de iPhone X zal een adviesprijs meekrijgen tussen de 899 en 949 dollar. De huidige iPhone X heeft heeft een adviesprijs vanaf 999 dollar.

De Plus-versie van de iPhone X-opvolger zou 999 dollar gaan kosten. Dat is evenveel als de iPhone X nu kost. Ook komt er mogelijk een 512GB variant beschikbaar. Vooral de goedkopere iPhone met een 6,1-inch scherm kan een interessante smartphone worden.

1 REACTIE

  1. Ze zullen wel moeten. Iphones zijn enorm overpriced. Vergelijk de iphone X met de Galaxy Note 9.
    Beide zo’n 1000 euro. De Note is die prijs waard volgens veel YT vloggers. De iphone X zou in verhouding niet meer dan eur 650-700 mogen kosten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here