Bitcoin gaat door de grens van 7000 dollar

De Bitcoin is dinsdag in korte tijd voorzichtig door de grens van 7000 dollar per stuk gegaan. De munt behaalde een voorzichtige stijging en staat inmiddels rond de 7000-7100 dollar. 

Bitcoin gaat door de 7000 dollar

Na maanden van verlies laat de Bitcoin weer een aantal groene dagen zien. Het lijkt er sterk op dat de vele shortposities van beleggers welke een daling verwachten, moesten worden afgebouwd vanwege de gestegen koers. De afwijzing rondom de vele ETF’s lijkt hierdoor vooralsnog weinig invloed te hebben op de prijs.

Naast de Bitcoin maken ook de meeste altcoins mooie stappen. De afgelopen dagen is er ook veel goed nieuws op de markt gebracht. Zo heeft de NEX ICO goedkeuring en zal starten met de tokensale, vooral voor NEO en Ontology is dit goed nieuws. Ook gaat de cryptobeurs OEX een pair aanbieden met goud. Ook JP Morgan laat weten dat Blockchain de bestaande technologie gaat vervangen.

Het is momenteel afwachten wat de koers gaat doen, het kan momenteel twee kanten op gaan. Maar de positiviteit lijkt langzaam maar zeker terug te komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here