LG G7 One uitgebracht: Smartphone met Android One

LG heeft vandaag een nieuwe smartphone uitgebracht. De nieuwe smartphone draait op Andorid One en is voorzien van krachtige hardware. Het grootste voordeel van Android One is dat er geen eigen skin door de smartphonemaker is toegepast. Bij Android One is de interface standaard. 

De LG G7 One is een strak uitziende smartphone welke beschikt over een kleine bezel aan de bovenzijde van het scherm. Het toestel is uitgerust met een 6,1 inch display . Het toestel heeft een resolutie van 3120 bij 1440 pixels en heeft een beeldverhouding van 1,5:9. Onder de motorkap van de LG G7 One is er een Snapdragon 835 chipset te vinden met 4GB aan RAM en 32GB aan opslag.

De G7 One heeft geen dubbele camera, maar moet het doen met een enkele camera welke goed is voor een camera met een resolutie van 16 megapixel met een diafragma van f/1,6.

De prijs van de LG G7 One is vooralsnog onbekend. Het toestel zal tijdens IFA 2018 in Berlijn officieel onthuld worden. Ook is het onduidelijk of de smartphone naar Nederland komt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here