Bose richt zich op slimme speakers en soundbars

Bose gaat de concurrentie aan met Sonos in de markt voor smartspeakers. De populaire audiofabrikant komt nu met een aantal nieuwe speakers en soundbars welke zijn voorzien van Alexa

Bose start aanval op Sonos

Het gaat om een home smart speaker en een tweetal soundbars. Welke vanaf oktober in de Verenigde Staten op de markt zullen verschijnen. Zowel de speaker als de twee soundbars maken gebruik van de nieuwe Alexa techniek. Ook laat Bose weten dat er in de toekomst meer voice assistenten toegevoegd zullen worden. Ook zal er AirPlay 2 toegevoegd worden.

De Bose Home Speaker 500 heeft een opvallend design, inclusief een klein scherm. Op dit scherm kan je bekijken welke muziek er gestart is. De Bose Home Speaker 500 kan ook overweg met de AUX jack kabel en beschikt over een aantal knoppen om je favoriete playlist te configureren.

De Bose Soundbar 700 is daarbij het premium model en verkocht worden in de Verenigde Staten voor een adviesprijs van 800 dollar. De Soundbar 500 is met een adviesprijs van 550 dollar iets goedkoper.

Wanneer de speakers en soundbar in Nederland zullen verschijnen is vooralsnog onduidelijk.

Vorig artikelHonor Play smartphone officieel uitgebracht
Volgend artikelHTC presenteert U12 Life

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here