HTC presenteert U12 Life

De Taiwanese fabrikant HTC blijft smartphones ontwikkelen, ondanks de slechte verkopen in de afgelopen kwartalen. De nieuwe HTC U12 Life is de nieuwste smartphone van HTC. 

De HTC U12 Life is een prijsvriendelijke versie van de HTC U12 Plus en heeft hierdoor wel iets minder krachtige specificaties. Maar de U12 Life blijft een prima smartphone.

Qua design heeft de U12 Life wat weg van de Google Pixel. Zo is het bekende twee kleurentint design te vinden op de achterkant van de smartphone. Verder is er aan de achterkant een dubbele camera te vinden. De smartphone is voorzien van een 6-inch scherm met een Full HD resolutie van 2160 bij 1080 pixels. Goed voor een beeldverhouding van 18:9.

Onder de motorkap van de smartphone is er een Snapdragon 636-processor van Qualcomm te vinden met 4GB aan werkgeheugen. Verder is er 64GB aan opslaggeheugen en is er een 3600mAh accu te vinden.

De midranger heeft een adviesprijs van 349 euro, waardoor deze smartphone zich prima weet te bevinden tussen de andere mid-range smartphones.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here