Sonos presenteert geheel vernieuwde Sonos AMP

Sonos heeft tijdens de IFA in Berlijn de nieuwe Sonos Amp onthuld. De nieuwe vernieuwde Amp is een krachtige en veelzijdige hub voor home-audio, waarmee je traditionele speakers kan voorzien van Sonos integratie. 

Via de hub moet je geluid vanuit vrijwel iedere bron kunnen afspelen via je traditionele bekabelde speakers. Wanneer de speakers zijn aangesloten op het systeem kan je de speakers ook bedienen via het draadloze home sound system van Sonos.

De nieuwe AMP ondersteunt zowel de Apple AirPlay 2. Op het apparaat is er een HDMI ARC-poort te vinden, zodat je hem apparaat kan aansluiten op de televisie. In de AMP zitten aansluitingen goed voor vier speakers, met 125 watt per kanaal. Naast je televisie, is het ook mogelijk om je draadtafel, CD-wisselaar en andere audiocomponenten te configureren.

Ook is er line-in ondersteuning, deze is geschikt voor zowel een analoge RCA-aansluiting of, via een adapter, een optische digitale verbinding. Een HDMI ARC-poort maakt het mogelijk om een tv aan te sluiten.

De Amp gaat €699 kosten en is vanaf februari 2019 wereldwijd te verkrijgen.

Bron: Sonos

Vorig artikelVolgende grote Windows 10 update is de October 2018 Update
Volgend artikelOpen bèta van OxygenOS met Android 9 beschikbaar voor de OnePlus 6

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in