‘Doos aankomende OnePlus 6T bevestigt waterdruppel-notch’

OnePlus zit niet stil, volgens recente geruchten werkt het bedrijf aan een nieuwe smartphone. Later dit jaar verwachten we de nieuwe release van de OnePlus 6T smartphone. Vandaag is er een foto van de doos van dit toestel opgedoken met enkele details. 

Later dit jaar kunnen we de opvolger van de OnePlus 6 verwachten. De nieuwe T-uitvoering zal naar verwachting voorzien van een aantal wijzigingen.

De foto is afkomstig van Weibo en toont een doos met de opdruk ‘OnePlus 6T’. Op de afbeelding is duidelijk een design te zien. Uitgaande van de afdruk, is er een kleinere waterdruppel-notch te vinden. Ook de rand aan de onderkant van het scherm wordt erg dun. Hierdoor bevat de OnePlus 6T nog meer beeldscherm in vergelijking met zijn voorganger.

Beschikbaarheid

De OnePlus 5T werd afgelopen jaar november aangekondigd. Naar verwachting presenteert OnePlus de 6T ook ergens in november op de markt. Het toestel draait naar verwachting op de Snapdragon 845-chipset in combinatie met 8GB aan werkgeheugen. De fabrikant heeft nog geen officiële berichten vrijgegeven over de nieuwe smartphone.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here