Apple komt deze week met goedkopere iPhone Xc

Woensdag zal Apple de nieuwe iPhones van 2018 presenteren. Volgens de laatste geruchten zal Apple tijdens een evenement de nieuwe iPhone XS, iPhone XS Plus en iPhone XC presenteren. De nieuwe iPhone XC zal de nieuwe goedkopere iPhone van 2018 worden volgens de analisten.

Al een tijdje weten we dat Apple een iPhone X-achtig toestel lanceert welke zal beschikken over een goedkoper lcd-scherm van 6,1-inch. De goedkopere smartphone zal naar verwachting beschikken over een enkele camera en zal op de markt komen in een aantal vrolijke kleuren.

Volgens een aantal analisten zal de nieuwe iPhone de naam ‘iPhone Xc’ meekrijgen. Ook het toestel van 6,1-inch krijgt allerlei frisse kleurtjes. Volgens de laatste geruchten gaat het om grijs, rood, wit, blauw en oranje.

Qua design heeft de smartphone naar verwachting veel weg van de iPhone X. Wel gaat het hierbij om een lcd scherm, in plaats van een oled-paneel. Ook is het frame van aluminium en is er geen dubbele camera aanwezig. Analisten verwachten een prijs rond de 700 dollar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here