Apple Watch Series 4: alle info over de nieuwe Apple Watch 2018

De Apple Watch Series 4 is de nieuwe Apple Watch van Apple welke zojuist tijdens het Apple evenement is uitgebracht. De Apple Watch Series 4 moet de Apple Watch Series 3 gaan opvolgen. 

Nieuwe Apple Watch Series 4

Apple heeft tijdens het evenement de nieuwe Apple Watch Series 4 uitgebracht. De nieuwe Apple Watch heeft een beter en groter scherm, betere specificaties en een vernieuwde processor.

Nieuw design

Voor het eerst sinds de Apple Watch is het design behoorlijk aangepast. Apple brengt twee formaten uit: een 40mm en een 44mm Apple Watch. Hierdoor is de Apple Watch niet breder maar vooral iets hoger in vergelijking met zijn voorgangers.

Het scherm van de Apple Watch is wel een stuk groter in vergelijking met de voorganger. Apple heeft de schermranden kleiner gemaakt, hierdoor is het scherm 30 procent groter.

De smartwatch verschijnt in dezelfde kleuren als de vorige modellen. Het gaat hierbij om de kleuren; zilver, spacegrijs en goud.

Chipset

De Series 4 draait op de nieuwe 64-bit dual-core S4-chip. Deze chip is door Apple zelf ontworpen. In vergelijking met de voorgaande versie is de nieuwe Apple Watch tot twee keer beter dan zijn voorganger. Ook is er een verbeterde accelerometer aanwezig.

ECG

De nieuwe hartslagsensor aan de achterkant zorgt voor een betere meting. Met de Series 4 zijn er een drietal nieuwe hartfuncties toegevoegd. Je krijgt een melding als je hartslag te laag is. Ook is het mogelijk om je ritme te controleren. Wanneer er vreemd gedrag is te vinden zal er een melding verzonden worden. Ook is er een nieuwe ECG functionaliteit toegevoegd welke de elektrocardiogram toont. Een belangrijke stap, aangezien het hiermee het eerste ECG-product is welke beschikbaar is voor de consument. Alle gegevens worden opgeslagen in de gezondheid-app.

Beschikbaarheid

De smartwatch verschijnt in dezelfde kleuren als de vorige modellen. Het gaat hierbij om de kleuren; zilver, spacegrijs en goud. De nieuwe Apple Watch zal verkrijgbaar zijn op 21 september. Apple Watch 5 zal op 17 september uitgebracht worden. De Apple Watch Series 4 is beschikbaar vanaf $399.

Dit bericht wordt aangevuld met nieuwe informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here