Het einde van de 4-inch iPhone SE?

na de onthulling van de nieuwe iPhones lijkt het er vooralsnog op dat er geen nieuw klein exemplaar meer op de markt zal verschijnen. De iPhone SE en iPhone 6S Plus zijn niet langer te koop in de winkels. Het lijkt erop dat het daarmee een einde is aan het kleinere scherm en de mini-jack, juist twee punten waar enorm veel vraag naar is. 

De iPhone SE was het laatste, kleine toestel met 4-inch scherm. Er zijn veel geruchten in omloop geweest over een kleinere iPhone SE 2 smartphone. Het lijkt erop dat Apple definitief afscheid heeft genomen van het kleinere formaat. Ook is er geen enkele iPhone meer verkrijgbaar in het assortiment met een mini-jack aansluiting.

Vooral voor het kleinere scherm is er nog een behoorlijk grote doelgroep. Ondanks de nieuwere toestellen willen nog altijd veel consumenten een kleiner scherm en een compacte iPhone.

iPhone 7 en iPhone 8 goedkoper

De iPhone 7 en iPhone 8 zijn nog wel te verkrijgen voor een aangepaste prijs. Opmerkelijk is dat de iPhone X ook uit het assortiment is verdwenen. Deze iPhone is vervangen voor de nieuwe iPhone Xs.

Of Apple ooit nog komt met een nieuwe opvolger van de SE is vooralsnog onduidelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here