Sony introduceert nieuwe PlayStation Classic

Sony heeft een nieuwe console uitgebracht. Het gaat hierbij niet om de opvolger van de PlayStation 4, maar om een kleine versie van de originele PlayStation. 

Afgelopen jaar verschenen er meerdere consoles welke jaren geleden op de markt verschenen. Onder andere de NES Mini en SNES Mini zijn behoorlijk populair. Nu is het aan Sony met de nieuwe PlayStation Classic.

De retroconsoles van vorig jaar waren niet aan te slepen. De zojuist onthulde Playstation Classic is een kleinere, modernere versie van de originele Playstation.

Standaard zijn er twintig games te vinden op de console. Qua games zijn onder andere Jumping Flash, Tekken 3, Ridge Racer Type 4 en Final Fantasy VII te vinden op de console.

De PlayStation Classic bevat twee replica’s van de originele controller. Ook is er een HMDI kabel aanwezig, waarmee jet de console kan aansluiten op een monitor of tv.

De Playstation Classic komt op 3 december in de Verenigde Staten op de markt voor een bedrag van 100 dollar. Binnenkort komt er meer informatie beschikbaar over de wereldwijde beschikbaarheid.

Vorig artikelHaal met deze 5 tips het meeste uit je nieuwe iPhone
Volgend artikelGoogle Home Hub: Slim apparaat met 7-inch scherm

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in