Samsung presenteert nieuwe Galaxy A7 midranger

Samsung heeft donderdag de nieuwe Galaxy A7 aangekondigd. De nieuwe smartphone beschikt over een aantal unieke functionaliteiten waaronder drie cameralenzen op de achterkant van het toestel. 

Nieuwe Galaxy A7 midranger

De nieuwe Samsung Galaxy A7 heeft een groot 6 inch Super AMOLED-scherm, wat goed is voor een resolutie van 2220 bij 1080 pixels. Onder de motorkap is er een octa-processor te vinden van Samsung welke is geklokt op 2,2Ghz.

De telefoon heeft een glazen achterkant en bevat een 3300mAh batterij welke draait op Android 8.0 Oreo. De camera is het belangrijkste onderdeel van de smartphone. Aan de achterkant is er een driedubbel exemplaar te vinden.

In de eerste plaats is er een 24 megapixel camera aanwezig welke is gecombineerd met een 8 megapixel wide-angle camera welke de foto’s kan nemen in een hoek van 120 graden. Ook is er een 5 megapixel dieptecamera aanwezig. Door de grotere camera module is de vingerafdrukscanner verplaatst naar de zijkant van het toestel.

Beschikbaarheid

De Samsung Galaxy A7 krijgt een adviesprijs vanaf 349 euro en er bestaan drie modellen namelijk 4GB RAM/64GB opslag, 4GB RAM/128GB opslag en 6GB RAM/128GB opslag. Welke exemplaren in Nederland op de markt zullen verschijnen is vooralsnog onbekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here