GoPro kondigt drie Hero 7-camera’s aan

GoPro heeft vandaag een drietal nieuwe actiecamera’s op de markt gebracht. De nieuwe Hero 7-lijn bevat een aantal nieuwe specificaties. De duurste versie heeft een adviesprijs van 429,99 euro. De goedkoopste variant is het witte exemplaar welke wordt verkocht voor 219 euro. 

Hero 7-camera’s

De nieuwe Hero 7 Camera’s zijn voorzien van een aantal vernieuwingen. De Black, Silver en White verschillen op diverse punten. Qua afmetingen zijn er nauwelijks verschillen, maar vooral bij de camerasensoren is er veel verschil zichtbaar. De duurste Hero 7 Black heeft de mogelijkheid om te filmen in 4k met 60fps, in 2,7k met 120 fps en met 240fps op 1080p.

De duurste versie in de Hero 7-serie krijgt daarnaast nieuwe functionaliteiten zoals de nieuwe HyperSmooth-techniek. Dit is een nieuwe techniek op basis van digitale beeldstabilisatie. Volgens GoPro goed voor stabielere beelden. Verder heeft de Black ook een status scherm.

De Hero 7 Silver is het mid-range exemplaar welke beschikt over 4K op 30fps en 2x slow-mo. Ook heeft deze de beschikking over 2 microfoons en een USB-c aansluiting.

GoPro heeft de Hero 7 White op de markt gebracht voor 219,99 euro. Het goedkopere model beschikt over Full HD op 30fps en heeft hierdoor een goedkopere sensor. Verder beschikt de Hero 7 White net zoals de overige exemplaren over een 2-inch touchscreen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here