Huawei P10 Lite bij de Aldi: Interessante koop, of overslaan?

Vanaf 4 oktober is de Huawei P10 bij de Aldi te koop. De Huawei P10 Lite is een interessante smartphone. Aldi weet de smartphone behoorlijk scherp op de markt te brengen. Maar is de smartphone een interessante koop, of kan je beter opzoek naar een alternatief?

Huawei P10 Lite

De Huawei P10 Lite is een smartphone welke is te vinden in het midden-segment van de markt. Vanaf 4 oktober is de Huawei P10 Lite te verkrijgen bij de Aldi voor een adviesprijs van 199 euro, daarmee zit de Aldi behoorlijk onder de gemiddelde verkoopprijs van het toestel.

Interessante koop?

De Huawei P10 Lite is een interessante smartphone welke op de markt is gezet als een betaalbaar alternatief voor het duurdere vlaggenschip.

Onder de motorkap van de telefoon loopt de Kirin 658, een octacore-chipset welke is ontwikkeld door Huawei zelf. Qua specificaties en kracht is dit een prima chipset, niet de snelste, maar voldoende voor de alledaagse taken. Bovendien is de chipset zuinig, wat ten goede komt voor de accuduur.

Kopen of niet?

De smartphone is een mooie allround-smartphone waarmee Huawei zich op de ‘gewone’ consument richt. De smartphone is voordelig op de markt gezet voor een adviesprijs van 350 euro. Zeker met de ‘Aldi Deal’ is dit een prima smartphone. Met de prijs van 199 euro zit de Aldi behoorlijk onder de huidige verkoopprijzen.

Zoek je een smartphone welke voldoende specificaties bevat voor dagelijks gebruik? De P10 Lite is een prima smartphone. De Huawei P10 Lite is vanaf 4 oktober in kleine aantallen beschikbaar bij supermarktketen Aldi.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here