Nokia 7.1 Plus officieel: nieuwe smartphone met mid-range specificaties

Vandaag heeft HMD Global een nieuwe smartphone uitgebracht. De Nokia 7.1 Plus is de opvolger van de nieuwe Nokia 7 Plus. De nieuwe high-end midranger is voorzien van interessante specificaties. 

Nokia 7.1 Plus

Onder de motorkap zijn er een aantal interessante specificaties te vinden. De smartphone bevat een Snapdragon 710 chipset. Dit maakt hem een stukje sneller dan de voorganger welke beschikt over een Snapdragon 660 chipset.

De smartphone bevat een 6,18-inch Full HD+ LCD-scherm met een resolutie van 2246 bij 1080 pixels. De Snapdragon 710 chipset is geklokt op 2,2Ghz en heeft 6GB aan RAM.

Aan de achterkant is er een dubbele camera te vinden met een 12- en 13- megapixel sensor. Aan de voorzijde is er een 20-megapixelsefiecamera aanwezig. Verder beschikt de smartphone over een 3500mAh accu en  is Android 8.1 Oreo standaard te vinden op de smartphone.

Beschikbaarheid

De midranger krijgt een adviesprijs mee van omgerekend ongeveer 400 euro. De smartphone is vooralsnog alleen te pre-orderen in China. Wanneer de smartphone naar Europa komt is nog onduidelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here