Ajax – Feyenoord livestream Eredivisie zondag 28 oktober 2018

Vandaag om 14:30 staat de klassieker op de planning in de eredivisie. Het gaat hierbij om de wedstrijd Ajax – Feyenoord.  De aftrap van de eredivisie kraker is om 14:30 Nederlandse tijd.

Ajax- Feyenoord livestream

De wedstrijd is om 14:30 uur live te zien op Fox Sports Eredivisie 1. Voor Ajax is de wedstrijd tegen Feyenoord erg belangrijk om zo het verschil met PSV zo klein mogelijk te houden.

Zondagmiddag is de wedstrijd live te volgen via verschillende mogelijkheden, waaronder een gratis livestream. De wedstrijd zal live uitgezonden worden op Fox Sports Eredivisie 1.

Ajax – Feyenoord is ook uitgebreid op radio te volgen. NPO Radio zendt uitgebreide verslagen van de voetbalklassieker uit. De wedstrijd is integraal en live te beluisteren via Radio NH en Radio Rijnmond.

Live kijken

Uiteraard is de wedstrijd ook online te volgen via de website van Fox Sports. Ook is er de mogelijkheid om de wedstrijd live te volgen via de app van Ziggo Go of KPN iTV. Zonder abonnement is het mogelijk om met een dagpas toegang te krijgen tot de uitzendingen.

Gratis livestream

Ook is het mogelijk om via een gratis livestream de wedstrijd Ajax Feyenoord live te volgen. Op internet zijn er verschillende mogelijkheden te vinden. Bekijk de livestreams.

Vorig artikelBakkt: Steeds meer zicht op livegang en acceptatie vanuit de CFTC
Volgend artikelEen VPS? Waar moet je op letten?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in