OnePlus 6T Review: Een verbetering op het eerdere succes

Camera

De camera is altijd een gevoelig onderwerp bij OnePlus. Waar de smartphones qua hardware altijd prima mee komen met de high-end markt heeft OnePlus moeite om dit op cameravlak ook te bereiken. De OnePlus 6T camera is ten opzichten van de voorgangers sterk verbeterd.

Het toestel is uitgerust met twee camera’s. De één is een 16-megapixelcamera en de ander schiet foto’s met 20 megapixels. Dit zijn exact dezelfde camera’s als bij de OnePlus 6. Echter heeft OnePlus vooral softwarematig veel aanpassingen verwerk in de smartphone. Vooral de Night Mode is een aangepaste functie, waarmee er verbeteringen zijn ontstaan om betere foto’s te maken met minder licht.

Er zijn tal van verschillende modi aanwezig op de OnePlus 6T in de camera app. Met de pro-modus heb je de mogelijkheid om alle instellingen te wijzigen. Ook is de portretmodus weer aanwezig, waarmee je een diepte effect kan creëren.

Ook filmen werkt in de praktijk goed. Tijdens het filmen is ook de beeldstabilisatie aanwezig. Ook in de 4K met 60FPS stand is de beeldstabilisatie aanwezig.

De camera van de OnePlus 6T bevat aanzienlijk betere verbeteringen, en de resultaten zijn in de praktijk ook een stuk beter in vergelijking met de voorgaande smartphones. Overdag komt de camera beter tot zijn recht met voldoende licht, al heeft de camera nog altijd moeite met weinig licht en zijn er momenteel betere camera’s in de high-end klasse.

Het resultaat is niet verkeerd, maar er zijn betere high-end smartphones op het gebied van de camera kwaliteiten. Bij de OnePlus 6T worden de kleuren realistisch weergeven en het toestel stelt goed scherp. De camera-app is verder overzichtelijk.

Foto’s gemaakt met primaire camera.

Om dataverbruik te beperken zijn de foto’s voorzien van een compressie. Meer foto’s waaronder ook in de avond  (bij weinig licht) worden nog toegevoegd. 

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de OnePlus 6T smartphone:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: Scherm en behuizing
Pagina 3: Camera’s
Pagina 4: Hardware
Pagina 5: Software en accuduur
Pagina 6: Conclusie

1
2
3
4
5
6
RECENSIES OVERZICHT
Scherm
9.4
Batterij
8.7
Camera
9
Performance
9.5
Design
9.5
Software
10
Vorig artikel‘Nieuwe iPad Mini verschijnt waarschijnlijk in de eerste helft van 2019’
Volgend artikelOnderzoek: Google heeft de slimste spraakassistent
oneplus-6t-review-een-verbeteringen-op-het-eerdere-succesOnePlus heeft met de OnePlus 6T een prima smartphone op de markt gebracht, als een waardige opvolger van de OnePlus 6. De smartphone is voorzien van veel nieuwe ontwikkelingen en heeft nog altijd een interessante adviesprijs in vergelijking met de concurrentie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in