OnePlus 6T Review: Een verbetering op het eerdere succes

Conclusie

Net zoals zijn voorganger heeft OnePlus opnieuw een prima smartphone neergezet. Hoewel er geen enorme verschillen aanwezig zijn, heeft OnePlus toch een aantal interessante verbeteringen toegevoegd. Waaronder onder andere de nieuwe moderne vingerafdrukscanner. In de praktijk werkt de vingerafdrukscanner het scherm goed en accuraat, al is de fysieke vingerscanner van de OnePlus 6 wel sneller. De techniek welke OnePlus gebruikt is not relatief nieuw, waardoor er nog veel verbeteringen mogelijk zijn.

OnePlus heeft niet alle nieuwe technieken gebruikt. Zo missen we bij de high-end smartphone van OnePlus wel het draadloos laden. Ook is de Dash Charger snellader inmiddels ingehaald door de concurrentie welke de smartphones sneller kunnen opladen.

Voor de adviesprijs is de smartphone een prima koop. Uiteraard zijn er een aantal punten waarbij de concurrentie een voorsprong heeft. Maar als we het hele plaatje bekijken is de smartphone een prima koop. Vooral de hardware, design en software is een enorm voordeel bij de OnePlus.

De OnePlus 6 heeft een prachtig scherm, fraaie behuizing, enorm snelle hardware en één van de beste software-ervaringen die Android op dit moment biedt. Ook is er een vingerafdrukscanner te vinden onder het scherm, niet zo snel als de voorgaande scanner, maar voor de gebruikerservaring een toffe toevoeging en een technische vernieuwing.

De OnePlus 6 heeft één van de beste Android-ervaringen en is snel, en alleen voorzien van de belangrijkste functionaliteiten. Android bloatware is op een aantal kleine handige aanpassingen niet aanwezig.

In vergelijking met de concurrentie heeft de OnePlus 6T nog altijd één groot voordeel. Dat is namelijk de prijs. In vergelijking met de high-end concurrentie van bijvoorbeeld Huawei, Apple en Samsung is de OnePlus 6T betaalbaar, gezien de specificaties en de hardware. In vergelijking met de OnePlus 6 is de smartphone iets duurder, maar nog altijd goedkoper in vergelijking met de smartphones van Apple, Huawei en Samsung welke rond deze klasse zijn te vinden.

De prijs is het grootste voordeel van de OnePlus 6T. Hiermee is OnePlus de concurrentie in het high-end segment een stap voor en is de hardware vergelijkbaar.

De goedkoopste OnePlus 6T is te verkrijgen voor 559 euro. De variant met 8GB RAM en 128GB aan opslag heeft een adviesprijs van 589 euro terwijl het topmodel met 8GB RAM en 256GB aan opslag verkocht zal worden voor 639 euro.

Inhoudsopgave

Bekijk de voorgaande pagina’s van de OnePlus 6T review.

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: Scherm en behuizing
Pagina 3: Camera’s
Pagina 4: Hardware
Pagina 5: Software en accuduur
Pagina 6: Conclusie

1
2
3
4
5
6
RECENSIES OVERZICHT
Scherm
9.4
Batterij
8.7
Camera
9
Performance
9.5
Design
9.5
Software
10
Vorig artikel‘Nieuwe iPad Mini verschijnt waarschijnlijk in de eerste helft van 2019’
Volgend artikelOnderzoek: Google heeft de slimste spraakassistent
oneplus-6t-review-een-verbeteringen-op-het-eerdere-succesOnePlus heeft met de OnePlus 6T een prima smartphone op de markt gebracht, als een waardige opvolger van de OnePlus 6. De smartphone is voorzien van veel nieuwe ontwikkelingen en heeft nog altijd een interessante adviesprijs in vergelijking met de concurrentie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in