Dit weten we al over de opvolger van de iPhone XS

De iPhone XS en XS Max zijn nog niet heel lang op de markt, uiteraard is Apple al bezig met de opvolger. Als we de geruchten mogen geloven gaat het hierbij om de nieuwe iPhone XI. 

iPhone XS

Volgens de laatste geruchten gaat de line-up er in 2019 ongeveer hetzelfde uitziet als dit jaar. Opnieuw zou Apple twee oled-toestellen willen uitbrengen met een schermformaat van 5,8 en 6,5-inch. Ook komt er naar verwachting weer een goedkopere 6,1-inch iPhone welke beschikt over een LCD scherm.

Huidige iPhone XS

De iPhone XS is het nieuwe topmodel van Apple welke momenteel verkrijgbaar is. De smartphone lijkt veel op de iPhone X en beschikt vooral onder de motorkap over een aantal vernieuwingen.

Net als vorig jaar heeft de iPhone XS een vanafprijs van 1159 euro. Hiervoor krijg je 64GB aan intern geheugen. Ook zijn er modellen met 256GB en 512GB aan interne opslag. Wel is het aangeraden om de nieuwe iPhone te voorzien van een hoesje, aangezien de behuizing van glas behoorlijk kwetsbaar is bij de iPhone XS. Een goed voorbeeld is het iPhone XS hoesje bij GSMpunt.nl om hiermee je smartphone optimaal te beschermen.

Vernieuwingen opvolger iPhone XS

De verwachting is dat er een een aantal flinke vernieuwingen worden toegevoegd aan de smartphone. De iPhone XS was duidelijk een S opvolger met minimale wijzigingen ten opzichten van de voorganger. Volgens het laatste nieuws beschikt de nieuwe iPhone over drie cameralenzen aan de achterzijde van het toestel, evenals een verbeterde gezichtsherkenningssoftware.

3D touch zal mogelijk gaan verdwijnen. Deze techniek zorgt ervoor dat je via de drukgevoeligheid meerdere opties kan uitvoeren op de iPhone. Ook zou de inkeping of ‘notch’ aan de voorkant worden verbeterd met een kleinere notch.

Het is nog vroeg, maar de verwachting is wel dat het zal gaan om een upgrade met nieuwe functies, naast de gebruikelijke verbetering in de processor, chipset en aansturing.

Apple brengt elk jaar een nieuwe versie van de A-serie chip uit. De verwachting is dat de nieuwe reeks iPhone zal beschikken over een A13-chip. Deze chip zou ondersteuning bieden voor de nieuwe Wi-FI 6 connectie.

De naamgeving van de eerstvolgende iPhone is nog een groot raadsel. Een aantal bronnen vermelden dat het gaat om de iPhone XI. Zeker gezien de voorgaande jaren is duidelijk geworden dat de naamgeving bij Apple lastig te voorspellen valt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here