NEO DevCon 2019: Meerdere details over NEO 3.0

Op 16 februari in Seattle is het jaarlijkse NEO DevCon evenement. Naast nieuwe aankondigingen kunnen we veel demonstraties verwachten van nieuwe use-cases, applicaties en ontwikkelingen welke hebben plaatsgevonden op de NEO blockchain. 

NEO DevCon is het langverwachte jaarlijkse evenement dat wordt gehouden en georganiseerd door de NEO-stichting en developers van het ecosysteem. Het evenement is ook voor externe ontwikkelaars, om zo hun dApps te presenteren.

Tijdens de presentatie zullen er verschillende details uitgebracht worden. Zo verwachten we meer nieuws over de decentralisatie, Layer 2, distrbuted storage en andere onderwerpen welke gerelateerd zijn aan NEO.

“NEO is one of the most developer-friendly public blockchain projects and decentralized application platforms, offering robust infrastructure,  a variety of APIs and SDKs, a comprehensive smart contract system and easily accessible support to community developers.”

NEO

NEO is enorm populair in China en wint ook zeker terrein in Europa en de VS. Het grootste voordeel van NEO is de mogelijkheden tot vele programmeer talen, waaronder C #, C ++, Java en Python. De concurrent Ethereum heeft alleen support voor zijn eigen taal, Solidity. 

Het evenement is op 16 en 17 februari in Seattle.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here