Apple kondigt event op 25 maart aan; Nieuwe tv-dienst en hardware

Apple heeft zojuist een evenement aangekondigd op 25 maart. Het gaat hierbij om een ‘special event’. De uitnodigingen zijn inmiddels naar journalisten verstuurd. Vooral de tekst “it’s show time” is opvallend en verwijst mogelijk naar een antwoord op Netflix. 

Apple maart-event 2019 op 25 maart 2019

Het event wordt gehouden in het Steve Jobs-theater op Apple’s hoofdkantoor. De Nederlandse starttijd is 18:00. Apple heeft naast een hoop journalisten, ook een aantal bekendheden aangekondigd. Onder andere actrices Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Jennifer Garner en J.J Abrams hebben een uitnodiging van Apple gekregen. Deze namen zijn toevallig ook allemaal bezig met de Apple Video dienst.

Naast het video platform komt Apple waarschijnlijk ook met nieuwe hardware. Het gaat hierbij waarschijnlijk om de nieuwe Apple AirPods 2 en twee nieuwe iPads. Ook gaan er geruchten over de langverwachte AirPower van Apple.

Dat de nieuws- en videodienst hier onthuld worden, is geen verrassing. Al jaren gaan er geruchten over de nieuwe videodienst van Apple wat de concurrentie met Netflix aan moet gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here