Beheer je bitcoin en andere cryptomunten met deze gave telefoons

Heb jij cryptomunten gekocht, en wil je deze eenvoudig kunnen bewaren? Als echte crypto-fanaticus kan je dan eigenlijk niet om deze telefoons heen. Speciaal voor jou hebben we de populairste blockchaintelefoons van dit moment op een rijtje gezet. Er zit er vast wel een voor jou bij!

Samsung Galaxy S10

De hype rondom de Samsung Galaxy S10 is groot, en dat begrijpen wij goed. Het nieuwe vlaggenschip van Samsung zit boordevol gave features, en beschikt zelfs over een ingebouwde crypto wallet.

Samsung werkt hiervoor samen met het cryptobedrijf Enjin. Enjin heeft deze wallet ontwikkeld, waarmee het mogelijk is om cryptomunten zoals Ethereum en ERC-20 tokens te beheren. Voor zover wij weten is het nog niet mogelijk om bitcoin te beheren met de wallet van Samsung.

Aan de achterkant heeft de Samsung Galaxy S10 maar liefst drie verschillende camera’s. Een van 16 Megapixel en twee van 12 Megapixel. Daarmee is het mogelijk om superscherpe panorama-foto’s te schieten. Aan de voorkant heeft de telefoon een camera van 10 megapixel.

De telefoon werkt supersnel, met 8GB RAM werkgeheugen. Daarnaast heeft de Samsung Galaxy S10 een interne opslag van 128 GB, wat uit te breiden is naar 512 GB met een SD-kaart.

De Samsung Galaxy S10 is verkrijgbaar via verschillende webshops en kost 899 euro. Deze telefoon is de enige in dit rijtje die alleen met ‘gewone’ valuta zoals de euro betaald kan worden.

HTC Exodus

Midden 2018 werd plotseling bekend dat HTC werkt aan een blockchaintelefoon. Tegen het einde van dat jaar bracht HTC deze telefoon op de markt. De verwachtingen waren hooggespannen, en niet zonder reden.Ga je voor de eerste keer bitcoin kopen, met een handomdraai beheer je jouw bitcoin met de HTC Exodus. Ook kan je tokens op het Ethereum netwerk beheren, en kan je dApps installeren op de telefoon. Dat zijn applicaties die gebruik maken van het Ethereum netwerk.

De HTC Exodus beschikt daarnaast over de unieke Social Key Recovery functie. Ben je de toegang naar je wallet kwijt? Dan kunnen je vrienden je helpen met het herstellen van je crypto portemonnee. De herstelzin van je wallet wordt namelijk verspreid verstuurd naar familie en vrienden die jij uit kan kiezen. Zo raak je nooit meer je bitcoin kwijt!

De telefoon is verder supersnel met 6GB RAM geheugen en met een intern geheugen van 128 GB hoef je niet bang te zijn dat je telefoon snel vol raakt. Verder schiet de HTC Exodus superscherpe beelden in 4K, met 60 frames per seconde.

De HTC Exodus kost je 749 euro. Het is mogelijk om in euro of in cryptocurrency te betalen.

Sirin Lab’s Finney

Ga jij helemaal full crypto, dan is de Finney telefoon van Sirin Labs iets voor jou! Nooit van gehoord? Dat is ook helemaal niet gek, deze telefoon is speciaal ontwikkeld voor het beheren van jouw cryptomunten. Al in eind 2017 bestond het idee voor deze telefoon, en nu is hij op de markt gebracht.

Heel gaaf trouwens: Sirin Labs heeft voetballer Lionel Messi aan zich gebonden als influencer en sponsor. Ook al is Sirin Labs een relatief nieuwe partij, ze zetten zich hiermee wel direct in de schijnwerpers.

Ook de Finney beschikt over een aparte beveiligde module om je cryptomunten zo veilig mogelijk op te kunnen slaan. Met de ‘cold storage’ voor je cryptovaluta wordt het beheren van je munten daarom een koud kunstje.

Maar ook aan andere functionaliteiten is gedacht. Zo heeft de telefoon een camera van 12 megapixel en een selfie-camera van 8 megapixel. En over opslag hoef je je geen zorgen te maken, de telefoon heeft een ingebouwd geheugen van 128 GB. Deze is zelfs uit te breiden met een SD kaart.

De Finney van Sirin Labs kost omgerekend 887 euro. Je kan betalen met creditcard of met cryptocurrency (bitcoin, ethereum of de Sirin Labs token).

De keuze is reuze!

Kortom: er is genoeg keuze om je cryptomunten te beheren met deze gave telefoons! De telefoons doen niet veel voor elkaar onder qua kwaliteit en gebruiksgemak. Maar met 749 euro is de Exodus van HTC de goedkoopste keuze.

Ga je voor een sterke telefoon met gave features? Dan is de Samsung Galaxy S10 voor jou de beste keuze. Naast een cryptowallet beschikt de telefoon namelijk ook over meerdere haarscherpe camera’s en een sterke hardware.

En zit je helemaal in blockchain & crypto, dan is de Finney de beste keuze. De Finney is helemaal ontworpen om je cryptocurrency zo veilig mogelijk te kunnen beheren. Daar kan je jouw cryptovaluta dus met een gerust hart in kwijt!

En wil je geen nieuwe telefoon kopen? Dat is geen probleem. Ook met je huidige smartphone kan je prima je crypto beheren. Ga naar de app store en zoek op BRD. Nu heb je je telefoon omgetoverd tot bitcoin portemonnee!

Vorig artikelDoor smart speakers is typen (straks) overbodig
Volgend artikelAmazon komt dit jaar met AirPods alternatief

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in