Deze apps laten je productiever werken

Wil jij ook meer doen in minder tijd, maar lijk je het nooit voor elkaar te krijgen? Misschien heb je nog nooit een time management cursus gedaan, of wordt je gewoon te snel afgeleid door de wereld om je heen. Wij hebben dat uitstelgedrag aangepakt, en de meest handige apps die ervoor zorgen dat je productiever werkt voor je op een rijtje gezet!

  1. Spark

Staat jouw inbox af en toe ook zo vol dat je door de bomen het bos niet meer ziet? Van belangrijke items tot vervelende spam; we krijgen dagelijks nogal wat mailtjes binnen. De slimme inbox van Spark zorgt ervoor dat de belangrijke e-mails direct voor je gefilterd worden, en dat alle andere e-mails in handige categorieën terechtkomen. Zo weet jij precies waar je bepaalde mailtjes terug kan vinden, zonder in een ongeordende inbox terecht te komen. Daarnaast geeft Spark je ook de mogelijkheid om mailtjes in te plannen om deze op een bepaald tijdstip te sturen, en kun je bepaalde mailtjes zelfs snoozen om hier later op terug te komen. Dat maakt je werkdag ineens een stuk productiever!

  1. Feedly

Volg jij de feeds van ontzettend veel social media zoals blogs, YouTube kanalen en meer? Dan kun je alle belangrijke feeds verzamelen in de handige app Feedly. Zo hoef jij niet meer iedere keer naar een specifieke app of website te gaan om geupdate te worden; maar heb je alles juist in een handig overzicht.

  1. Strides

De praktische app Strides helpt je om dagelijks, wekelijks en maandelijks doelen te stellen, en deze ook nog eens te behalen; iets wat je bewezen een stuk productiever maakt. Via handige grafieken wordt je iedere keer weer gemotiveerd om door te zetten en ook behaalde doelen worden natuurlijk gevierd. Ideaal om productief, actief én gemotiveerd te werk te gaan.

  1. Stop, Breathe & Think

Vind je het moeilijk om af en toe een momentje voor jezelf te pakken? Stress maakt je alleen maar minder productief. De handige app Stop, Breathe & Think helpt je met behulp van mindfulness en meditatie om even echt te ontspannen. Hoe vaker jij gedurende je drukke dag een momentje voor jezelf neemt, hoe productiever je dag zal zijn!

  1. Last Pass

Vergeet jij je wachtwoorden regelmatig en ben je vaak veel tijd kwijt aan het opzoeken van die losse papiertjes waar je het ooit opgeschreven hebt? Last Pass onthoudt al je wachtwoorden voor je, zodat jij niets meer hoeft te doen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here