3 handige wandelapps

Nog even en de Nijmeegse Vierdaagse komt er weer aan! Is het tijd om nog even wat flinke wandelingen te maken voordat het evenement eindelijk begint? Of misschien ben je wel gewoon een fervente wandelaar op zoek naar wat nieuws? Maak gebruik van de volgende superhandige wandelapps. Met de juiste prepaid internet bundels is alles mogelijk!

1. Wandelzapp

Heb je jouw prepaid van Simyo aangeschaft, en ben je klaar om je telefoon vol te laden met superhandige wandelapps? Dan begin je met de app Wandelzapp: ideaal om de nieuwste wandeling uit te zoeken. Je vindt wel duizend wandelingen verspreid over heel Nederland in deze leuke app! Zoek je wandeling op basis van de afstand, de startplaats of zelfs de bereikbaarheid met het OV. Daarnaast krijg je natuurlijk allerlei leuke rondwandelingen en routes met routebeschrijvingen en meer informatie (of honden toegestaan zijn bijvoorbeeld) op je scherm; zo hoef jij alleen nog maar te kiezen! Iedere wandeling bestaat uit een wandelkaart waar de route duidelijk op aangegeven staat, jouw positie als wandelaar, foto’s en een handige routebeschrijving.

De eerste wandeling is gratis, daarna betaal je €1,79 per wandeling. WandelZapp is verkrijgbaar voor zowel Android als iPhone.

2. Klompenpaden app

De Klompenpaden app is een andere leuke wandelapp die je allerlei interessante routes laat zien. De routes in deze app bestaan vooral uit wandelroutes die over boerenland, landgoederen of historische paden lopen. Je vindt hier routes in de provincies Utrecht en Gelderland, en kunt kiezen uit wel honderd verschillende wandelingen. Iedere wandeling op je scherm komt met de naam van de route, de locatie, je startpunt, de parkeermogelijkheden (ook te vinden via EasyPark natuurlijk), het OV, honden, de afstand en natuurlijk een kaart met ingetekende route.

Je kunt de Klompenpaden app gratis downloaden voor zowel iPhone als Android.

3. Natuur routes

Heb je behoefte aan wat rust en natuur om je heen? Dan biedt de Natuur Routes app van Natuurmonumenten je ruim 300 verschillende wandel-, fiets- en kanoroutes. Al deze routes lopen door mooie natuurgebieden en kennen verschillende afstanden. Iedere wandeling op je scherm komt met de naam van de route, honden, de horeca onderweg, rolstoelvriendelijkheid, het thema, het type, de afstand, en de plaats. Na selectie kun je de route downloaden.

Je kunt de Natuur Routes app gratis downloaden voor zowel iPhone als Android.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Simyo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here