Video’s converteren was nog nooit zo simpel!

De vernieuwde versie van de video converter van Movavi bewijst maar weer eens dat het omzetten van een video in een bepaald bestandsformaat echt niet ingewikkeld hoeft te zijn. De Movavi Video Converter 19 biedt namelijk een zeer gebruiksvriendelijke werkwijze, waardoor dit stukje software een welkome aanwinst is voor je computer. Je converteert video’s met slechts een paar klikken op de muisknop naar elk gewenst bestandsformaat, en dat uiteraard allemaal met behoud van kwaliteit.

Movavi is al jaren een begrip binnen de wereld van digitale foto- en videobewerkingstechnologie, en de Video Converter gaat dan ook al enige tijd mee. Uiteraard heeft Movavi in de voorbijgaande jaren al diverse veranderingen aangebracht binnen deze praktische software, voornamelijk om de gebruikerservaring te verbeteren en de functionaliteiten uit te breiden. In deze nieuwe versie van Movavi’s Video Converter kun je diverse splinternieuwe effecten toevoegen aan je video’s. Bijvoorbeeld het corrigeren van één van de meest storende factoren van videobewerking, verticaal geschoten video’s. Ook is er in deze nieuwe versie de mogelijkheid tot het toevoegen van kleurenfilters, het aanpassen van een fisheye effect en nog vele extra effecten.

De Movavi Video Converter 19 is gratis te downloaden op  https://www.movavi.com/nl/videoconverter, maar houd er rekening mee dat de eerder genoemde effecten enkel beschikbaar zijn in de Premium versie van deze software. Wil je dus gebruik maken van alle nieuwe functionaliteiten van deze geweldige converter? Overweeg dan absoluut de premium variant aan te schaffen!

Niettemin voorziet de gratis variant ook zeker in de basisbehoeften bij het omzetten van video’s. Hij ondersteunt elke type bestandsindeling en kan niet enkel gebruikt worden voor video’s, maar is tevens te gebruiken voor het converteren van audiobestanden, het omzetten van video naar audio en is bovendien te gebruiken als afbeeldingsconverter. Kortom, de video converter van Movavi is een onmisbaar stukje software voor je Windows desktop of laptop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here