Wanneer komt Apple met de nieuwe iPhone 11?

De nieuwe iPhone komt er binnenkort aan. Apple heeft officieel nog niks bekendgemaakt over de nieuwe iPhone, maar inmiddels is er al behoorlijk veel beschikbaar gekomen over de nieuwe iPhone. 

Wanneer komt Apple met de nieuwe iPhone 11?

De nieuwe iPhone wordt altijd gepresenteerd tijdens de keynote welke meestal zal plaatsvinden in september. Al sinds de iPhone 5 is september de datum voor de aankondiging.

De iPhone keynote vindt eigenlijk altijd plaats in de tweede week van september en dan bij voorkeur op een dinsdag. Dat zou betekenen dat de keynote dit jaar op 10 september valt. Dit komt ook overeen met een screenshot uit de iOS 13 bèta.

Volgens een aantal insiders zal de aankondiging op dinsdag 10 september zijn. Meestal is de verkoop/pre-order een aantal dagen later.

Als we de geruchten mogen geloven zal Apple een drietal nieuwe iPhones uitbrengen. Waaronder een 6,1-inch instapmodel, de opvolger van de iPhone XR en de iPhone 11 Pro. De laatste variant is naar verwachting een premium exemplaar met een oled-scherm en een drievoudige camera.

Vorig artikelBose komt met nieuwe draagbare speaker met slimme assistenten
Volgend artikelOnePlus 7T met ronde cameramodule gelekt in nieuwe renders

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in