Porsche onthult deze week nieuwe Taycan

Porsche presenteert volgende week zijn nieuwe, elektrische Taycan. Vanaf begin volgend jaar zal de nieuwe elektrische sportwagen van Porsche bij de dealer verkrijgbaar zijn. 

Porsche Taycan

Op 4 september zal Porsche de nieuwe Taycan onthullen tijdens events op drie locaties. De aankondiging is op locaties welke iets met duurzame energie te maken hebben: een zonnepark bij Neuhardenberg bij Berlijn, een windpark op het Chinese eiland Pingtan en bij Niagara Falls.

De Porsche Taycan bevat veel nieuwe ontwikkelingen, zo zijn er twee krachtige motoren aanwezig met een permanente magneet. Deze hebben een rotor met hoogwaardige permanente magneten die zorgen voor een natuurlijk magnetisch veld.

De Porsche Taycan is de eerste in massa geproduceerde elektrische auto welke beschikt over een systeemspanning van 800 volt, in plaats van de gebruikelijke 400 volt. Hierdoor is het mogelijk om de Taycan snel op te laden.

Meer informatie komt uiteraard aankomende week tijdens het evenement. Het wereldwijde evenement dat ongeveer een half uur duurt, wordt gepresenteerd door de bekende Formule 1-coureur en Porsche-ambassadeur Mark Webber. De livestream wordt in vijf talen uitgezonden op https://newsTV.porsche.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here