Zo bekijk je live de Formule 1 livestream van de Grand Prix van België

Dit weekend staat de Grand Prix van België op de planning. De race op het circuit van Spa-Francorchamps start om 15:10 Nederlandse tijd. Hoe kan je de race volgen?

De Formule 1 race is via verschillende kanalen gratis te bekijken. Zo zijn er een tal van livestreams. En hebben Ziggo klanten de mogelijkheid om de race gratis te volgen. Het circuit van Spa-Francorchamps heeft een lengte van 7,004 kilometer. Hierop moeten de deelnemers 44 ronden afleggen. De totale lengte van België is 308 kilometer.

Grand Prix van België Livestream

Voor Ziggo klanten is het eenvoudig om de Grand Prix van België live te volgen. Ziggo Sport is te vinden in het basis pakket. Ziggo klanten kunnen gebruik maken van de gratis Ziggo Sports zender. Deze zender heeft een gratis uitzending welke wordt uitgezonden op het basiskanaal.

Gratis kijken?

De GP van België start om 15:10 Nederlandse tijd. Zonder Ziggo Sports zijn er ook verschillende mogelijkheden. Er is op het Duitse RTL een commerciële uitzending. Ook zijn er diverse gratis livestreams te vinden waarmee je de GP van België goed kan volgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here