iOS 13 is uit: Grote update voor je iPhone met veel nieuws functies

Apple heeft zojuist iOS 13 uitgebracht. De update bevat een groot aantal nieuwe functionaliteiten en verbeteringen. Dit moet je weten over de grote update. 

iOS 13

iOS 13 brengt allerlei vernieuwingen naar je iPhone. Zo is de nieuwe donkere modus met bijpassende wallpapers aanwezig. Ook zijn er uitgebreide mogelijkheden te vinden om de foto’s te bewerken.

De grootste blinkvanger is de nieuwe dark mode. Apple heeft al zijn eigen apps en schermen een volledige donkere modus gegeven. Voor ontwikkelaars is het ook een mogelijkheid om eigen apps een donkere modus mee te geven.

iPad

De iOS 13 is vooralsnog alleen beschikbaar voor de iPhone en iPod. De iPad krijgt een eigen variant genaamd iPadOS 13. Deze versie bevat veel nieuwe voordelen welke de iPad veel productiever moeten maken. iPadOS komt op 30 september uit.

Download

iOS 13 installeren gaat het gemakkelijkst via je iPhone. Via ‘Instellingen>Algemeen>Software-update’ is het mogelijk om de update te installeren. Wel is het belangrijk om even te contacten met een WiFi-netwerk, hiermee voorkom je datagebruik. Houd er rekening mee dat het druk is op de servers van Apple en het iets langer kan duren voordat de update is gedownload.

iOS 13 werkt op de volgende iPhone-modellen:

  • iPhone XS, XS Max en XR (2018)
  • iPhone X, iPhone 8 en 8 Plus (2017)
  • iPhone 7 en 7 Plus (2016)
  • iPhone SE, iPhone 6s en 6s Plus (2015)
  • iPod touch (7e generatie – 2019)
Vorig artikelGoogle onthult nieuwe Pixel 4-smartphone op 15 oktober
Volgend artikelWachtwoordmanager LastPass eerder vatbaar voor beveilingslek

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in