Met deze apps zorg je voor een perfecte VPN verbinding

Een VPN verbinding zorgt ervoor dat je meer anonimiteit en privacy hebt wanneer je gebruik maakt van het internet. Daarnaast geeft het je ook de mogelijkheid om geografische blokkades te omzeilen: ideaal wanneer je op vakantie gaat in een land waar bepaalde content geblokkeerd wordt, en super handig om ook Netflix films en series uit andere landen te kunnen kijken. Maar met welke apps zorg je voor een perfecte VPN verbinding? We hebben er een aantal voor je verzameld.

  1. ExpressVPN

Laten we meteen met een van de meest bekende aanbieders beginnen: ExpressVPN. ExpressVPN werkt prima op iOS en Android, en kan ook gewoon gebruikt worden bij je Sim Only van Simyo. Met de ExpressVPN app kun je jouw VPN verbinding met een druk op de knop starten, en direct gebruik maken van alle mogelijkheden die de VPN verbinding je geeft. Zo kun je jouw favoriete server uit de lijst selecteren (een server in Amerika bijvoorbeeld om Amerikaanse series op Netflix te kunnen kijken), en worden de aanbevolen servers direct duidelijk aangegeven. Deze aanbeveling wordt gemaakt op basis van de snelheid van de server, en werkt dus altijd in jouw voordeel. Hoewel de ExpressVPN app met allerlei extra mogelijkheden op het gebied van instellingen komt, zijn de standaard instellingen vaak toereikend voor de meeste gebruikers. Wil je toch meer uit je VPN halen? Dan kun je kiezen welk VPN protocol je het liefste wilt gebruiken, en je VPN automatisch verbinding laten maken zodra deze om wat voor reden dan ook verbroken is.

  1. NordVPN

Hoewel de app van NordVPN voorheen nog niet geoptimaliseerd was, is de app in de tussentijd dusdanig verbeterd dat hij op deze lijst thuishoort. Het gebruik van een VPN is altijd aan te raden met een sim only abonnement gezien deze je meer vrijheid en anonimiteit biedt. Zit je nog bij een vaste aansluiting maar is je contractduur bijna voorbij? Dan kun je online de mogelijkheden voor een Sim Only abonnement vergelijken. Je kunt de NordVPN app gewoon via de Playstore downloaden en zult al snel zien dat deze ontzettend duidelijk is in gebruik. De NordVPN app biedt je dezelfde mogelijkheden als de ExpressVPN app, en heeft een ontzettend goede service.

  1. Tunnelbear

En als laatste hebben we Tunnelbear: een kwalitatief goede VPN service. Tunnelbear heeft een flink aantal snelle servers over de hele wereld en biedt je ook de nodige protocollen waaronder bijvoorbeeld de keuze voor een OpenVPN. De app is makkelijk, gebruiksvriendelijk en zorgt voor een snelle connectie. Op deze manier kun jij makkelijk kiezen welke server je wilt gebruiken om geblokkeerde video’s te kunnen zien. Nog beter is het feit dat je Tunnelbear tot op bepaalde hoogte gratis kunt gebruiken!

Welke VPN provider je uiteindelijk kiest, is helemaal aan jou. Hoewel de functionaliteiten veelal hetzelfde zijn, is het kiezen van een VPN die bij jou past uiteindelijk een persoonlijke keuze. Maar welke VPN provider je ook kiest: een goede, gebruiksvriendelijke app maakt het opzetten van die VPN verbinding een stuk makkelijker!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here