OnePlus TV gelanceerd: Nieuwe Android TV met slimme technieken

OnePlus heeft vandaag de OnePlus TV aangekondigd. Het gaat hierbij om een TV welke is gebaseerd op Android TV.

Al enkele maanden gaan er geruchten over een TV vanuit OnePlus. De televisies hebben de modelnamen 55 Q1 en 55 Q1 Pro gekregen en zijn gericht op Android TV platform. OnePlus heeft de TV”s voorzien van een geïntegreerde soundbar voor beter kwaliteit.

De TV bevat verder een 55-inch qled-paneel met een minimaal design. De TV heeft Dolby Vision als HDR10+. Onder de TV is er een soundbar te vinden welke goed is voor acht speakers met vijftig watt aan geluid. De soundbar zal naar beneden schuiven wanneer de TV gebruikt zal worden.

Vooralsnog heeft OnePlus de TV alleen voor de Indiase markt uitgebracht. Op moment van schrijven is het helaas nog niet bekend of de televisie ook naar andere markten gebracht zal worden.

De televisies kunnen bediend worden met de eigen OnePlus Connect-app. Er zijn slimme integraties aanwezig tussen de smartphone en de tv.

Naar Nederland?

De OnePlus TV’s zijn geïntroduceerd in India. Inmiddels is bekend geworden dat de TV’s niet naar Nederland zullen komen. De prijzen zijn ongeveer 900 euro voor de Q1 en 1300 euro voor de 55 Q1 Pro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here