Sonos introduceert abonnementendienst op speakers

Sonos heeft een abonnement voor de eigen speakers op de Nederlandse markt gebracht. Met de nieuwe dienst is het mogelijk om voor een vast bedrag per maand de speakers naar je huis te halen. Er zijn 3 verschillende abonnementen. Het goedkoopste abonnement kost € 15,- per maand, voor het duurste ben je € 50,- kwijt.

In plaats van dat je de prijzige speakers zelf aanschaft, huur je de speakers van Sonos. Er zijn drie abonnementen. Bij de goedkoopste versie ben je 15 euro per maand kwijt. Voor dit bedrag krijg je 2 Sonos One speakers. Voor 25 euro per maand krijg je er ook een Sonos Beam-soundbar bij. Voor 50 euro per maand krijg je naast de speakers ook een Playbar en Subwoofer.

Komt er een nieuwe versie van je speakers op de markt? Dan vervangt Sonos deze voor het nieuwe model. Ook reparaties en defecten zijn inbegrepen bij de abonnementen.

Wanneer je de speakers jaren lang zal gebruiken ben je uiteindelijk goedkoper uit als je ze aanschaft. Wel is het mogelijk om het abonnement maandelijks op te zeggen.

Vorig artikelNieuwe Ziggo Mediabox alleen te verkrijgen bij duurste tv-abonnement
Volgend artikel‘Apple komt in voorjaar 2020 met nieuwe iPhone SE 2’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in