Gratis 50GB Box opslagruimte voor Android-gebruikers

Voor elke Android gebruiker geven de makers van opslag dienst Box elke android gebruiker 50GB online gratis opslagruimte. Om van dit aanbod gebruik te maken dien je de gratis app te downloaden waarna je kan registreren voor het gratis 50 GB account. Met de dienst ‘Box’ kan je tot 50GB aan bestanden opslaan in de cloud, Precies het zelfde als Dropbox alleen bij dropbox is het gratis limiet 2,5GB.

Ook is het mogelijk om bij Box vanaf verschillende apparaten de bestanden te downloaden door middel van Box heb je de bestanden altijd bij je en altijd een backup en het grootste voordeel het is nu gratis. Wees er wel vlug bij want de actie loopt tot vrijdag 23 maart.

Aan 50 GB gratis online opslagruimte valt natuurlijk weinig op te merken maar er is wel een maar in het verhaal. Wil je de bestanden automatisch synchroniseren met je desktop dan zal je hier een betaald abonnement voor moeten nemen. Wel is het mogelijk om de bestanden gratis te benaderen via een webbrowser maar dat is niet zo praktisch. Als je wel wil synchroniseren dan kan je het beste voor dropbox kiezen.

Downloaden via Android Market: Box (gratis)

 

Vorig artikeliPad 2 adviesprijzen verlaagt met $50
Volgend artikelPrijsverhoging nieuwe T-Mobile abonnementen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in