Ajax – Feyenoord livestream Eredivisie zondag 27 oktober 2019

De klassieker van de eredivisie staat vandaag om 16:45 weer op de planning. Het gaat hierbij om de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord. De aftrap van de eredivisie kraker is om 16:45 Nederlandse tijd. Uiteraard zijn er verschillende mogelijkheden om de wedstrijd live te volgen. 

Ajax- Feyenoord livestream

De wedstrijd is om 16:45 uur live te zien op Fox Sports Eredivisie 1. Tussen Ajax en Feyenoord zit 12 punten verschil.

Zondagmiddag is de wedstrijd live te volgen via verschillende mogelijkheden, waaronder een gratis livestream. De wedstrijd zal live uitgezonden worden op Fox Sports Eredivisie 1.

Ajax – Feyenoord is ook uitgebreid op radio te volgen. NPO Radio zendt uitgebreide verslagen van de voetbalklassieker uit. De wedstrijd is integraal en live te beluisteren via Radio NH en Radio Rijnmond.

Live kijken

Uiteraard is de wedstrijd ook online te volgen via de website van Fox Sports. Ook is er de mogelijkheid om de wedstrijd live te volgen via de app van Ziggo Go of KPN iTV. Zonder abonnement is het mogelijk om met een dagpas toegang te krijgen tot de uitzendingen.

Gratis livestream

Ook is het mogelijk om via een gratis livestream de wedstrijd Ajax Feyenoord live te volgen. Op internet zijn er verschillende mogelijkheden te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here