Prijsverhoging nieuwe T-Mobile abonnementen

Zojuist heeft T-mobile zijn nieuwe iSmart, Smart Plus, Smart Start en Sim Only abonnementen aangekondigd. Over het algemeen zijn klanten bij de nieuwe abonnementen duurder uit dan voorheen. Maar je krijgt er wel meer dataverkeer voor terug. Het goedkoopste iSmart was 29,50 euro per maand nu is dat verhoogd naar 37,50 euro per maand een behoorlijke prijs stijging. Nu heeft het goedkoopste iSmart-abonnement 500 MB aan data en het duurste 1000 MB. Bij de nieuwe abonnementen ligt dat tussen de 1000 en de 2000.  De nieuwe abonnementen gaan per 5 maart in. Voor de oude/huidige gebruiker veranderd er niks

Een i150-abonnement kost nu 29,50 euro per maand en een gebruiker krijgt dan 150 belminuten of sms’jes en 500 MB. In de toekomst kost hetzelfde abonnement 44,50 euro en krijgt de klant ook 150 credits. Er wordt dan echter onbeperkt sms’en aangeboden zodat er meer belminuten overblijven en de klant krijgt 1250 MB aan mobiel internet.

Alle iSmart-abonnementen zijn in prijs gestegen, maar overal wordt dus gratis sms’en bij aangeboden en meer mobiel internet. De snelheid is verhoogd naar maximaal 14,4 Mbps. Aan de Smart Start en Smart Plus-bundels verandert weinig.

Onbeperkt internet blijft in de duurste abonnementen ook behouden. Als de databundel op is, wordt de snelheid verlaagd naar 64 Kbps, maar worden geen extra kosten in rekening gebracht. Voor 5 euro per keer kan een klant de snelheid en het aantal MB’s resetten.

Bekijk een overzicht van de abonnementen in een pdf-bestand

 

Vorig artikelGratis 50GB Box opslagruimte voor Android-gebruikers
Volgend artikelTestfoto’s HTC One X Camera

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in