Komt Apple met de langverwachte goedkopere iPhone SE 2?

Al langere tijd gaan er geruchten over een goedkopere iPhone. In september heeft Apple de volledige line-up aangepast met de nieuwe iPhone 11 en iPhone 11 Pro. Dit zijn nog altijd smartphones welke behoorlijk aan de prijs zijn. Een groot deel van de consumenten wacht nog altijd op een goedkopere iPhone als opvolger van de iPhone SE. 

Volgens een aantal analisten komt Apple in de eerste helft van 2020 met een nieuwe iPhone SE 2. Volgens de analist Ming-Chi Kuo komt Apple in het eerste kwartaal van 2020 met de nieuwe budgetvriendelijke iPhone. Het is nog even wachten. Voor goedkopere iPhones kan je nu ook terecht bij webshops zoals gsmweb.nl

De iPhone SE is een behoorlijk succesvol toestel, alleen komt deze alweer uit 2016 waardoor de specificaties behoorlijk zijn verouderd.

iPhone SE 2

Als we de eerste geruchten mogen geloven zal de iPhone SE 2 groter zijn dan zijn voorganger. Verder zou het toestel een LCD-scherm hebben van 4,7-inch en is het uiterlijk vergelijkbaar met de iPhone 8. Aan de binnenkant zou de A13 processor te vinden zijn. Deze chip is momenteel ook te vinden in de nieuwe iPhone 11 Pro.

De verwachting is dat de iPhone SE 2 een adviesprijs zal meekrijgen van 399 dollar.

Verkoopsucces

Het is zo goed als duidelijk dat Apple flink gaan investeren in de goedkopere iPhone. Om het volledige segment te bedienen is een goedkopere iPhone vereist. Vooralsnog is de iPhone 8 nog verkrijgbaar bij Apple, deze is te verkrijgen vanaf 539 euro. De iPhone XR heeft een adviesprijs van 709 euro. De iPhone 11 en iPhone 11 Pro zitten een segment hoger met een adviesprijs van respectievelijk 809 euro en 1159 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here