Mediamarkt Black Friday 2019; De eerste acties zijn begonnen – update

29 november is het weer Black Friday. In Nederland begint het Amerikaanse fenomeen steeds meer aandacht te krijgen van de consumenten als de retailers. Op Black Friday 2019 worden er flinke kortingen gegeven voor vele producten waaronder ook smartphones, computers, soundbars en televisies. De Mediamarkt is al begonnen met de Black Friday 2019 Pre-Party. 

Veel webwinkels en webshops gebruiken Black Friday voor het geven van kortingen en vele producten in de aanbieding te zetten. In de afgelopen jaren zijn er regelmatig mooie aanbiedingen te vinden. Zo waren er vorig jaar veel interessante smartphones en televisies te verkrijgen.

Mediamarkt al begonnen met Black Friday Pre-Party

Black Friday 2019 begint eigenlijk pas op 29 november, maar MediaMarkt begint al een weekje eerder met het aanbieden van mooie producten. Op smartphones, laptops en multimedia krijg je tot wel 30 procent korting.

Bij MediaMarkt kun je van 22 tot en met 28 november profiteren van de pre-sale. Zo zijn er onder andere smartphones en notebooks te verkrijgen. Een goed voorbeeld is de Surface Pro 7 welke is te verkrijgen voor 891,65 euro ipv 1049 euro.

Vorig artikel146.000 reserveringen voor de Tesla Cybertruck na onthulling
Volgend artikelIntertoys verkoopt PS4 tijdens Black Friday voor 129 euro, maar klopt het wel?